Hřích

Hřích

Anotace: ...

 

Po Tvé ruce pod peřinou šmátrám,

zda ležíš vedle mě, pátrám.

 

Ruka mi jezdí sem a zase tam,

nic, pusto prázdno, jsem zde sám.

 

Jen teplo Tvého těla, Tvé kůže,

zbylo mi. Rudá růže.

 

Vždyť snad ještě teď líbal jsem Tvé vlásky,

a Ty líbalas mě, z čisté lásky.

 

A na všech stěnách Tvé šedomodré oči,

a se mnou se svět pořád točí.

 

V uších mi stále zní Tvůj smích,

cožpak milovat Tě, byl hřích?

 

Autor Nespavec, 23.02.2015
Přečteno 456x
Tipy 9
Poslední tipující: Bea, Rozina, Martinecka23, melebele, srozumeni, Vendina, jitka.svobodova, Jin&Jang, Julien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí