Chci ti říct

Chci ti říct

Anotace: Když už přestáváte mít sílu bojovat.

Chci ti říct,
že jsme bez chyb
a že se nevzdávám.
Chci ti říct,
že chci věřit ve slib,
který od tebe mám.
Chci ti říct,
že navždy zůstanu
a že máme budoucnost.
Chci ti říct,
že překonám tu ránu
a nebudu mít zlost.

Ale nemůžu...

Jednou mě necháš odejít
a navždy mě ztratíš,
až nebudu sílu mít,
až mi zase ublížíš.
Tolik bych tě chtěla políbit,
říct, že to bude v pořádku,
že zase přejdeme další hádku
a budeme se hezky cítit.

Ale nemůžu...
Autor Juřinka, 24.02.2015
Přečteno 484x
Tipy 5
Poslední tipující: SmallGeorge, enigman, Křemen, Vyvrženec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí