Jsi

Jsi

Anotace: My

Jsi něco, co s životem chci sdílet
Jsi něco, co ničí mi chvíle
Jsi něco, co zapomenout se nedá
Jsi něco, co v srdci mi vrtá.

Jsi jako šíp a luk
jen vystřelit a bude fuk
Jen já jsem zbabělec a utíkám
nemám chuť ,tak vzpomínám. ..

Jen v srdci tě stále mám
tak přijď a Řekni bud jen má.
Autor vlcatko, 25.02.2015
Přečteno 476x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Poetik, Nespavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Však křičím, volám,
už z toho tady stonám ;)

04.03.2015 02:01:34 | Nespavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí