Milenka ktorá čaká na teba

Milenka ktorá čaká na teba

Anotace: rozumieš ?

Si tieňom tých ktorím závidíš
ale pozri sa poriadne na ich duše
plazia sa k svetlu a žadonia o pozornosť
dokonalosť je iba v stromoch a pavúkoch

prejdi sa po lese a hľadaj niekoho z nich
niekoho s tých ktorí sa plazia po špinavej zemi
nevážia sa čistého vzduchu ktorí im dal život
hľadaj ale ženu ktorá tancuje nahá uprostred toho lesa

keď ju nájdeš nevyťahuj zbraň a nestrieľaj
je možno posledná ktorá ťa miluje
má zelené oči to znamená že jej srdce nezdolal nik
nekľakaj si pred nou iba myslí na tých hlupákov
na tých ktorím si závidel ich šťastie

teraz ju pohľad po tvári a smeruj dolu k stehnám
potom si ju prisuň k sebe a pobozkaj ju
čas sa zastaví a už ti bude všetko jedno
budeš cítiť priezračnú vodu či dotyk zeleného lístia

teraz závidíš ?
Autor Darken Salem Jesus, 26.02.2015
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí