Probuď se!

Probuď se!

Anotace: . málo lásky na tomto světě..málo, moc málo......

Jak můžeš lásko
v téhle bídě žít,
jak můžeš lásko
z ničeho se netěšit.

Ze slunce ,které vychází
z usměvů co nikdy neschází
ze dne kdy štěstí
na srdce ti ťuká
z lesa kde pro radost
kukačka ti kuká
z vody co tě osvěží
z deště na němž záleží
z večera kdy slunce zapadá
z kytičky i když uvadá

Z tisíce polibků
co ti dávám.
Probuď se lásko.
Já tě nepoznávám!
Autor Zlatičko, 28.02.2015
Přečteno 444x
Tipy 6
Poslední tipující: Dejfor, MARKO, Danger, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vítej v roce 2015 v modru :-)
Hezká basnička.cítím s ní radost a jaro.

19.03.2015 08:02:53 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí