Romance zralá

Romance zralá

Anotace: Láska kvete v každém věku. A pak zraje a pak se trhá a pak se jí. A z vykakaných semínek vyrostou zas nové rostliny lásky připravené kvést.

Jaká škoda, že mě nemáš ráda
Jsi snad ještě příliš mláda
Chtěl bych ti verše psát
však je ti teprv šedesát

Kdybys snad byla trochu zralejší
ocenila bys, že chleba vezdejší
jsem schopen oběma nám zajistit
A taky na důchod nás pojistit

Podívej, holka, já mám už nažito
A přece - v mý sklence je pořád nalito
Tak odhoď drahoty a pojď to roztočit!
Už bysme mohli v našem vztahu trochu pokročit

Před timhle randem jsem se byl holit
Tak už mě, ženská, přece polib!
Na jakýho prince pořád čekáš?
A proč mě tím svým odmítáním vztekáš?

Dávám ti tímhle svoje ultimátum:
pro naši svatbu - jaký mam dát datum?
Autor Slovánek, 01.03.2015
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí