Láska až za hrob

Láska až za hrob

Anotace: Miluji navěky...

Kdy jen se vrátíš

můj anděli v hrobě

Své srdce dám jen tobě

 

Až spatřím tvé oči

na čisté obloze

na té dalece blízké obloze

složím slib sama sobě

 

Můj anděli v hrobě

můj, co máš těžkou půdu na sobě

Až se vrátíš

napiš na slunce mé jméno

A já, až mě spatříš

budu tak blízko k tobě

MŮJ ANDĚLI V HROBĚ

Autor Iwionne, 01.03.2015
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: Jan Urban
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí