Touha

Touha

Anotace: Basnička pro jednu nádhernou dívku :)

Mé touhy jsem polapil do zvuku hromů.
Tvůj úsměv jsem vykreslil do korun stromů.
Mé pocity uchytil do temna srdce.
Tvé doteky na těle cítil jsem hladce.

Vzrušení krájel bych snad leda nožem.
Za všechno tohle to si sami můžem.
Líbání, doteky, všechno tak krásné.
To vzrušení zdá se být třpytivě jasné.

Své pocity čmárám po bílých zdech.
Na týle cítím stále tvůj dech.
Chybí mi přítomnost nás obou u mě.
Čekám tu na Tebe, jsem stále ve tmě.
Autor Richard Ježek, 01.03.2015
Přečteno 577x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se mi lepí na zuby.

01.03.2015 13:04:38 | Antigen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí