Sněženka?

Sněženka?

Anotace: ...

 

Právě ona je symbolem mého jara,

v bouři, větru, jedna z mála.

 

Rozvíjí se a stále kvete,

žádný vichr ji ne smete.

 

Voní vůní omamnou,

láskou je mou tajemnou.

 

Slunce mého života,

myslí mou se proplétá.

 

Snad ani mráz ji nespálí,

obdivuji ji stále, pořád, z povzdálí.

 

Je to snad ta sněženka,

či má pouhá domněnka?

 

Nebo zas, pletou se mi písmenka?

 

Autor Nespavec, 01.03.2015
Přečteno 514x
Tipy 5
Poslední tipující: Belmon, Rozina, Avola, A42, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I kdyby jen domněnka, stála za to - sněženka. ;-)

01.03.2015 18:41:12 | A42

A kdyby jedna ;). Dnes jsem jich měl plnou náruč :)

01.03.2015 18:45:02 | Nespavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí