Jsou ženy a ženy...

Jsou ženy a ženy...

Anotace: bigamie možná nebyla by na škodu

Jsou ženy a ženy …
Jedna z žen je tvá a je zcela všední,
druhá provokuje, ale tvá zdaleka není…

S jednou máš pohodu a klid v duši,
když nablízku druhé jsi, srdce ti buší…

S tou tvou přerostla láska v přátelství,
v co přeroste přátelství té druhé – kdopak to ví…

Nosíš dlouho po kapsách jen krásné „ co kdyby“,
přemýšlíš často, kde dopustit mohl ses chyby…

To Osud rozdal ti karty, ty s nimi jsi jen hrál -
naštěstí nikdo dodnes neví, co bude zítra, co bude dál……
Autor Ladaro, 03.03.2015
Přečteno 384x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejeden výtečný počin zůstává zde nepovšimnut :(

13.04.2015 14:16:31 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí