Miluj mě

Miluj mě

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=J_YsNXD4nFU

Miluj mě tak, jako já miluji tebe
a z té prašivé země si uděláme nebe.
Miluj mě, jako nebe miluje mraky,
slibuji, budu tě milovat taky.

Miluj mě, jako louka luční kvítí
a potom ti slíbím, že jen pro nás slunce svítí.
Miluj mě, jako měsíc noční oblohu,
a poté navždy budeme pospolu.

Miluj mě, jako hvězdy co padají,
vždyť naše srdce jiná slova neznají.
Miluj mě, jako by jsi nikdy dřív lásku neznala
a já ti slíbím, že nebudeš litovat, že jsi mě poznala.

Miluj mě a já budu milovat tebe,
a já ti daruji, celého sebe.
Autor Křemen, 05.03.2015
Přečteno 420x
Tipy 3
Poslední tipující: Janna, jitka.svobodova, Bea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký :)

05.03.2015 20:41:32 | Bea

děkuji :-)

05.03.2015 20:42:16 | Křemen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí