Důvody lásky

Důvody lásky

Anotace: ...

Když říkám, že tě miluji,
rozum hned žádá důvod.
Snad aspoň duše vytuší
nádherných pocitů původ.

Miluji tvůj pohled v očích,
tvoje gesta, doteky,
kéž bych vedle tebe směla
žít jen šťastně, navěky.

Miluji tvá moudrá slova,
to, že mi vždy rozumíš,
že mě nikdy neodsoudíš,
i když o mně všechno víš.

Miluji tvou něžnou duši,
srdce, tělo, bytost celou,
miluji tvou lásku ke mně,
jedinečnou, neotřelou.

Miluji tě, protože...
...máš v sobě ono ´cosi´.
S tebou se cítím konečně celistvá.
A o to duše má po věky prosí.
Autor Agapé, 09.03.2015
Přečteno 430x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Rozina, Julien, Vyvrženec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí