V zrcadle

V zrcadle

Anotace: V zrcadle

Melodie ticha,

co poztrácela slova,

hrdost nebo pýcha,

jen zkusit si to znova.

 

Sušit slzy fénem,

když zrcadlo se dívá,

podepsané jménem,

"já" - realita křivá.

Autor PrinceznaAmellie, 09.03.2015
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Agapé, josuatree
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí