Pred oltárom

Pred oltárom

Anotace: -

Pred oltárom

Tam, kde sa slávi obrad zasnúbenia
tam, kde vrcholí hukot nočných tiel,
kde tónu lode katedrál,
kde voda lieči chorých,
kde spev je mesačný náruživý,
kde krv je z vína, víno z vody,
kde áno znamená navždy
si drahá, stred
môjho kruhu jediná.

Autor IronDodo, 09.03.2015
Přečteno 326x
Tipy 8
Poslední tipující: jitoush, Lůca, Jort, Pamína, Frr, Amelie M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí