Azúrové vody

Azúrové vody

Anotace: -

Azúrové vody

Padol mesiac do čírej vody
studené hlbiny zakalil.
Let lúčov do nočnej pohody
nás v láske odhalil.

Ich číre svetlo vedie nás
stíhanou nádherou tela
zhromažďuje lúče, zas a zas
tak som to chcel, tak si to chcela.

Dlhý večer krištáľový
do vody padáme
stratení sme, ako ostrovy
kým sa prstami dorozumievame.

Autor IronDodo, 10.03.2015
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí