Láska a ideály

Láska a ideály

Anotace: Krátké zamyšlení

Láska, která trvá věčně,
po té touží každý z nás.
Hledáme jí bezúspěšně,
ve dvou prý jde všechno snáz.

Osaměle bloudíme životem,
doufajíc, že dnes bude ten mimořádný den,
ale kdo z nás je ochoten,
připustit si, že pravá láska je možná jen sen?

Ale budeme bloudit dál,
protože ideály musí být.
Je to sice jen myšlenek pár,
ale nemá smysl bez nich žít.
Autor bluebeing, 10.03.2015
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí