Veselohra

Veselohra

Anotace: není nad upřímné přátele...

 

Brilantní scénář.

                                                               Však on je poctivý čtenář.

 

Dokonalá režie.

                                                               Co z toho, že hubu si nabije.

 

Léta praxe.

                                                               Jen ať pozná toho Maxe.

 

Schopnost přetvářky a klamu.

                                                               Navážím mu pár gramů.

 

A nikdy nepřiznat prohru.

                                                               Aby to mělo tu správnou, tragickou, dohru.

 

 

          Copak nepoznal jsi, chlapče, že jedná se o veselohru?

 

 

 

Autor Nespavec, 10.03.2015
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozina, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí