Včerejší den

Včerejší den

Anotace: Jedna velká omluva mé ženě....

Včerejší den zmizel jako stín,
když slunce odchází v noci spát.
Z velkého požáru zbyl pouze dým,
snad se to lásko již muselo stát.

Včerejší den už je minulostí.
Že vrátí se zpátky?  

To ten nahoře snad už nedopustí.

Včerejší den snad se mi pouze zdál
a odešel s nocí zatím co jsem spal...

Autor WIRUS, 13.03.2015
Přečteno 397x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí