dnešní večer

dnešní večer

Anotace: ... a neřvi už ...

.
dnešní večer nemá oči pro tebe
dnešní večer nemá uši pro sebe
dnešní večer neuvidí a neuslyší
a v řadě utíkají všechny zpovědi
jdou zadním vchodem do vyznání
a vyvedené do pytlíků vzdychají tě
a dnešní večer už jen vystřelil
tož neřvi v nirváně vole
come as you are
až do bubínků
.
Autor a_tao, 14.03.2015
Přečteno 386x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, knihomolka, jitka.svobodova, Joe Vai, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí