Zatoulaná

Zatoulaná

Anotace: Villonská balada.

Stále vidím tvoji krásu,
jsi má dívka milená,
slyším něhu ve tvém hlasu,
v cizině jsi ztracená.
Snad se brzy ke mě vrátíš,
nejsladší jsi moje víla,
vím, že též se milá trápíš,
líbat chci tvá ňadra bílá.

 

Růže ty jsi mezi květy,
nejkrásnější červená,
omamné jsou tvoje rety
proč jen jsi mi vzdálená?
Plaché ptáče, divá kočka,
co jen něžnou láskou žila,
blankytné jsou tvoje očka,
líbat chci tvá ňadra bílá.

 

Až nám osud zas dopřeje,
opětovné setkání,
přenese nás přes peřeje,
pak nás jistě ochrání.
Splní se nám naše touhy,
vše o čem jsi tolik snila,
už nebudu tulák pouhý,
líbat chci tvá ňadra bílá.

 

Končí nám čas odloučení,
vzpomínkami jen jsi žila,
pryč je naše utrpení,
líbat chci tvá ňadra bílá.




Autor Psavec, 15.03.2015
Přečteno 375x
Tipy 7
Poslední tipující: Nút, AndreaM, básněnka, Agapé, kudlankaW
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je láska pořád stejná? Je jako labuť, nebo létavice..pro oči, pro tváře ať hoří svíce:-)

15.03.2015 22:20:43 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí