Osmý div světa

Osmý div světa

Anotace: Tehdá jsem se opravdu poprvé zamiloval........

OSMÝ DIV SVĚTA

Našel jsem osmý div světa,
našel jsem Tebe, má paní.

Našel jsem osmý div světa
našel jsem krásný něžný cit.
Našel jsem lásku, která skvétá
našel jsem to, co jsem vždy chtěl mít.

Našel jsem Tebe, má paní
našel jsem pravou lásku.
Našel jsem tisíce přání
našel jsem osud a dal ho v sázku.

Našel jsem noci, které jsou kratší
našel jsem ženu jako květ.
Našel jsem polibky, jež jsou sladší
našel jsem vše, co hledá celý svět.

Našel jsem význam slova milovat
našel jsem vnitřní klid.
Našel jsem obraz, který začínám malovat
našel jsem vše a již můžu klidně snít.

Našel jsem osmý div světa
našel jsem Tebe, má paní.
Autor Kuře, 17.03.2015
Přečteno 520x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí