Pochopit už zas

Pochopit už zas

Anotace: Pochopit život postavený na protikladech...

Už zas mi chybíš
už zas si říkám, že nechci tě znát
už zas toužím ti své tělo dát
už zas mě z toho viníš...
Mořský příboj, jenž přišel nečekán
poslední ortel tebou psán
roky čekání vězňů na amnestii
zavřít v klec tu bestii
Láska? Touha? Chtíč?
Vlny, co odnesl je příboj pryč..
Rozervaní ptáci v letu,
již nerozumí tomuto světu?
Dva opačné magnety pólu,
co nikdy nespojí se spolu?
Lhář, jež pravdu dí?
Rebelka, jenž je naivní?
Už nikdy tahle hra,
už nikdy ty a já - my dva,
ti ptáci v letu,
kteří již rozumí tomuto světu...
Pochopili, že nepatří k sobě,
milován každý v jiné době...
Autor sh@rusk@, 17.03.2015
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí