Až pokvetou petrklíče a sníh bude tát

Až pokvetou petrklíče a sníh bude tát

Anotace: ...

Co se ti ztrácí ve tváři a koho proklínáš?
Proč tvé oči září a proč se usmíváš?
Proč za masky schováváš svoje oči,
proč tak těžko jde přečíst, co se zračí
v nich..

Co vídáš ve vzpomínkách a na co myslíš celé dny?
Co znamenat, co měly moje zvláštní sny
kdo ví..

Co ti hýbá srdcem, a kde je naděje?
Co se stává zvykem a kdy sníh roztaje?

Až pokvetou žluté kvítky, co jaro otevřou,
možná uvědomíš si ztrátu velikou..
Až pokvetou petrklíče a sníh bude tát,
možná s hlavou v dlaních pochopíš, co je to milovat
Možná..
Snad..
Autor Airen, 17.03.2015
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozina, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí