Po tisící

Po tisící

Anotace: ....

zas podklesávám v kolenou

zase nemám dost sil

zahoj mě, uzdrav, vysvoboď mě

řekni mi, že ses pokusil

 

zase v bolesti ruka svírá

zas srdce drtí, by zbavila je citu

zahoj mě, uzdrav, vysvoboď mě

řekni mi, že jsi tu

 

o lásce vím jen to, že bolí

o nás dvou nevím nic

zahoj mě, uzdrav, vysvoboď mě

ukaž mi něco víc...

Autor RyxiraAmyGinger, 18.03.2015
Přečteno 402x
Tipy 10
Poslední tipující: Akrij8, Tanzania, Adelheidis, jitka.svobodova, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, moc.

16.09.2015 14:11:05 | Antigen

po tisící a bude vyhráno!!!

08.04.2015 14:18:46 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí