Pojď

Pojď

Anotace: -zatím bez názvu. text písně (2015) :)

Pojď,
budem se toulat v zázracích
a vyprávět si nekonečné příběhy
mezi nádechem a výdechem,
vyobrazené i v oblacích!

Cestou do nás bude hučet Slunce
něco o smyslu jsoucen a existence.
Uslyšíš světlo, ochutnáš teplo,
ucítíš hlasy, uvidíš všechno!

Pojď,
najdeme zdroj svých počátků
a bude nám už konečně Jedno.
A všechno astrální bude normální!
Zjistíme, že jsme teprve v začátku..

Zemička se rozesměje s námi,
zahojí nám rány a opustíme brány!
Nebude zlo, smutno, nic nebude nutno,
kol pokvete radost, uzříme Absolutno!

Pojď,
projdeme lesem vesmírů,
Andělé mohou přece zůstat s námi
a vzlykat smíchy nad všemi hříchy!
Společně zahrajem si v parodii na víru.

Spojíme s přírodou svoje síly,
budem tančit jako víry, motýli a víly.
Už nebudou otázky a na srdcích vrásky,
tak blaze žít (,)pojď, uděláme to z Lásky!
Autor el sereno, 18.03.2015
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí