Pomatení smyslů

Pomatení smyslů

Anotace: Tak se mi to všechno nějak popletlo.

Tvůj pohled teď kůží vnímám
zaostřuje buněk čočka
nemohu se nikdy dočkat
poplach citů srdcem spínám.

Oči vidí šumět slova
omývají moje břehy
spláchnou žal a bonus něhy
přeji si vždy opakovat.

Skrz ústa mi sálá kůže
ochutnávám její vůně
cítím se jak dítě v lůně
než rozvine se zralá růže.

Nos zachytil sladkost tvoji
tají višně v čokoládě
city byly na poradě
hormony už houfně zbrojí.

Ušima naslouchám dotekům
jemným kladívkům klavíru
co změní láskou vesmíru
vztah Kapuletů k Montekům.
Autor Ravane, 02.02.2007
Přečteno 568x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

briliantne..tento styl rozpravania je mi velmi blizky :)

02.02.2007 15:42:00 | Seyo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí