Amálka

Amálka

Anotace: Hudba bez slov,emociou nabitý instrumentál. Znie,a ona sa snaží zviazat myšlienky....

Hudba bez slov,emociou nabitý instrumentál.
Znie,a ona sa snaží zviazat myšlienky.
Stráca jasno kde naráža sen na múry reality.
Noty skáču okolo,omotávajú jej túžby.
Nehybne sedí,roztápa vnutro plamenom sviečky.
Hrá hru a mesiace plynú.Kulisy sa striedajú
a ona čaká.Uviazla v nej,nechce von.Nejde to.
Tóny ju hladia,a tak tancuje.
Dostala vstupenku na bál.
Autor magnet-ka, 19.03.2015
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a půjde že...

24.03.2015 07:08:12 | enigman

Tento bál je jedinecný a tak sla a tancí..

24.03.2015 21:55:59 | magnet-ka

jedinečně...

26.03.2015 19:36:18 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí