Láska bláznů

Láska bláznů

Anotace: Příběh o lásce dvou lidí, kteří spolu žili až do smrti.

Láska bláznů

Poznali se jednou dva blázni,
co přijeli do Františkových Lázní.
Jednoho večera šli spolu na procházku,
rozuměli si a vypadalo to na novou lásku.

Byl to nádherný začátek,
je to už nějaký pátek.
Seděli spolu u zpívající fontány,
přitom poslouchali zpěv Zuzany.

Dotýkali se letmými dotyky,
cítili v sobě motýlky.
Stejného dne večer šli na vínko,
byli rozumní a pili jen malinko.

K jejímu domu ji doprovodil,
jen tak odejít si nedovolil.
Políbil ji na ústa,
jejich láska stále vzrůstá.

Každý šel k sobě domů,
byl slyšet zvuk větru a stromů.
On nemohl v noci spát,
musel ji napsat.

Koukali na sebe přes webku,
poslali si stovky polibků.
Společně tak usnuli,
ve svých snech na sebe mysleli.

Byla to opravdová láska,
ona byla tmavovláska.
Této lásky nebyl nikdy konec,
on byl normální chlapec.

Jejich lásku jim každý záviděl,
takovou nikdo nikdy neviděl.
Po pár letech se vzali,
na cestu rodiny se vydali.

Měli spolu dvě holčičky,
podívejte se na ně lidičky.
Jedna byla Anička,
druhá se jmenovala Janička.

Tento pár spolu žil celý život,
jejich vztah by chtěl zničit jen idiot.
Měli na svém hrobě společný věnec,
tohoto příběhu je konec.
Autor OneLook, 20.03.2015
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí