Omluva!

Omluva!

Anotace: Doufám, že mi promineš, odpustíš a příjmeš mojí omluvu...(Tučno:-*)

Promiň. Odpusť. Míří k tobě omluva.
Vždy, když se to stane. Cosi ke mně promlouvá.
Hlas nevrlí: "Ubliž mu, jak nejvíc můžeš.
Co jiného než rány zmůžeš?
Křič a vymlať tu zlobu.
Zbav se toho pocitu. Neudělej chybu."
Já hlasu uvěřím, páč na výběr mi nedává.
V tu chvíli mysl má vlastní názor prodává.
Vím, že mé chování je špatné,
když šrámy se rýsují a krev téci začne.
Ale jak se omluvit, vždyť téct nepřestane
ani když slovem pohladím či se zázrak stane.

Promiň. Odpusť. Posílám ti omluvu.
Co nesnesu? Nevěru a pomluvu!
Byla jsem zaslepená a neuměla číst.
Nevyčetla jsem, co jsi tím chtěl říct.
Myslela jsem, že chceš být se mnou nadále
a s jinými naivkami lézt do postele.
Stálo tam, že sex roli nehraje,
že v lásku věříš, ta prý vyhraje.
Přiznávám svůj směšný omyl,
i když bolest jsi mi způsobil a srdce zlomil.
Šrámy ze dne na den nezmizí, ty zůstanou.
Prosím, buď mi věrný a nechoď za jinou.
Autor wenuse, 02.02.2007
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jééé....pěkná básnička,snad je vše zas v pořádku:-))

28.03.2007 15:10:00 | andělík

Píšeš omluvu a vážně to nemyslíš,jak věřit se dá tobě když ty mě sama nevěříš,jak mám věřit někomu kdo mi chce jen ubližovat?Dřív jsem ubližoval já,to nebyla chyba tvá,ale tys ublížila mi netolik,tak účty měli být smazány a ty přesto dál se mstíš,dál ubližuješ omezovat se snažíš,jak věřit ti když přinášíš jen bolest a zklamání???

02.03.2007 15:47:00 | Tucna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí