zapomenout ?

zapomenout ?

Anotace: ...

Slova vyritá v kameni
věty ztraceny v čase
čekáš více než znamení
a tu bolest v hlase

Chtěl bysi to vrátit
ale ona nechce
nechceš ji ztratit
ale ona zapoměla lehce

Trápíš se ale proč?
nevrátíš to a ty to víš
v depresích utopena každá noc
vstaň a opusť ten svět lží

láska jak dům z karet
a ty si ho zbořila
do minulosti se musím vracet
ke dnu kdy láska schořela

Vážně chceš smazat celý příběh ?
zapomenout na to co se stalo?
přeci nejde zahodit to co bylo dříve
a dělat jakoby se mi to zdálo.
Autor Leny, 21.03.2015
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozina, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí