Anděl Lásky

Anděl Lásky

Anotace: Má druhá báseň, psaná pro mou přítelkyni. :)

Anděl lásky :
 

Štěstí proplétá mé srdce
neboť o tobě sním
nikdy totiž nic nešlo tak hladce
jako milovat tě, i když bdím.
 

Ať nás klidně velká dálka dělí
naši lásku, přec, už nic nerozdělí
a proto tři měsíce jsou to dnes
co anděl lásky mi tě snes.
 

Já od té doby připadám si jako ve snu
když vidím tvůj úsměv zářící
usadím se ve svém křeslu
a absorbuji tvou lásku krásně hřející.
 

Má láska ze mě přímo srší
srdce mé silně buší
proto milovat tě budu dál
i kdyby po mně šel třeba draků král.

 

- J. Kříž, 20. 3. 2015 

(Žádám o shovívavost, jsem stále jen amatér a 17i letý puberťák. :D) 

 

Autor Hruszka, 23.03.2015
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: Nobuchika Ginoza, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta jistá osoba musí mít radost a ohromné štěstí, když má někoho, jako jsi ty.
Tvé psaní je, vzhledem ke zkušenostem přiměřené, ale když se tomu budeš dál věnovat a necouvneš, jistě se dostaneš daleko.
V básni jsou patrné emoce a snaha.
Pěkné, jen tak dál!

NG

23.03.2015 16:38:36 | Nobuchika Ginoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí