na začátku cesty

na začátku cesty

Anotace: vidí oba život stejně barevně ...

 

 

po dvou letech

už jí řekl všechno

co měl na jazyku

a tak zašel koupit

snubní prsteny

 

dlouho je vybíral

pro jedinečnost

toho okamžiku

v očích mladé ženy

 

pro důkaz že jejich láska

zůstává tak jak je

a jiné volby není

 

kytici bílých růží

pak ona k tomu

chytila si od nevěsty

 

aby konečně zapomněla

na své dívčí snění

v dohledné době

až se věci změní . . .

 

na začátku cesty

v kapse klíče od ráje

vidí oba život stejně barevně

 

a nestojí o vyzkoušené pravdy

ani příliš velké naděje

zatím ještě ne

 

ale černá bílou není

i když láska hřeje tak jak je

a zítřek neví

jak to dopadne

 

 

Autor josuatree, 23.03.2015
Přečteno 355x
Tipy 12
Poslední tipující: Kutinečka, Rozina, jitoush, jitka.svobodova, Martinecka23, Amonasr, zelená víla, knihomolka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

každá vteřina je překvapením...

23.03.2015 21:39:01 | zelená víla

... a tak pořád dokola :-)

23.03.2015 21:53:29 | josuatree

naštěstí...

23.03.2015 21:54:53 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí