Let do Vesmíru

Let do Vesmíru

Anotace: Je to blízko, jsme si blízko, až na doraz...

Až slunce za lesy schová se
půjdeme společně krajinou
měsíc září bez vady na kráse
a my splýváme s tmou.

Polož mě na louku orosenou
nech naše rty dotknout se
nemusím prosit tě na kolenou
ať děláš, co dělat nemá se.

Tanči mi prsty po těle celém
a vojáčky udržuj v pozoru
snad dotknout se nebe stihnem
než zjeví se sluneční zář na obzoru.

Kdekoliv chceš se mě dotýkej
nemáme nad sebou žádnou moc
vodičku z rybníčku ochutnej
všechno se smí tu jedinou noc.

Vášeň z nás sálá jak polární záře
cítím tvé doteky a tvůj horký dech
růž nám zakryla obě naše tváře
vykřiknu: prosím, tak si mě nech!

Letíme společně vzhůru k Vesmíru
spojeni přejem si zastavit čas
dnes v noci v kabátu ušitém na míru
nechceme dusit to, co je v nás.

Za zvuku srdečních tepů do ticha
přejem si, ať nikdy to neskončí,
když nenápadně vkrádá se zima
do našich těl pomalu chladnoucích.

Autor Lucije, 24.03.2015
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí