Spolu

Spolu

Anotace: Kristínce

Potichu po cestách přítelem společník,
neznáš jej a nevíš jak vypadá.
Ve dnech i v nocích se schovává v souhvězdích,
a také s tebou usíná.

Je Tvým stínem, Tvou stálou chvílí,
je důvodem proč zítra ráno vstát.
On je ten důvod proč hladina mění
Tvé oči v čase nastokrát.

Ve všech hvězdách a ve všech svých snech,
všude tam kde nejsi a musíš být,
žiji svůj život časem v úmyslech,
že na konci nechám své světlo Tobě rozsvítit.

Svou cestou ke svému cíli,
neslyším, nevidím, jen jdu zase dál.
Tělem a duší ke všemu co jsme opustili,
vracím se k Tobě má lásko jediná.

Dvě nahé dlaně v tančícím lánu obilí
stékají v sebe jak hvězdy na nebi.
Dvě holé duše si tichem zní,
na věky v prostoru svou lásku rozezní.
Autor SuperJoe, 24.03.2015
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí