Sladké přiznání

Sladké přiznání

Anotace: ...

Sladké přiznání

 

Jak říct ze láska k tobě

Ta je nekonečná

V každé době ..

Bude stále věčná

 

Ruku v ruce

Chodit světem

Milovat se prudce

Řekněme to dětem

 

Tak dej mi jeden

Ze tvých úsměvů

S tebou je mi teplo i když je leden

A neustále do zpěvu

 

Neber mi ty chvíle

Kdy nemyslím na nejhorší

Neber mi ty cíle

S kterými je všechno lepší...

 

Jsi moje sladké přiznání

Autor pastelka53, 27.03.2015
Přečteno 448x
Tipy 4
Poslední tipující: Tanzania, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné sladké přiznání...

12.04.2015 20:30:23 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí