Smrt

Smrt

Anotace: ...

Měla černou na rtech
hluboko v očích tmu
obalenou purpurem
Ve vlasech
Rozbité vzpomínky
Zbytky snů
Němé upomínky
Na pravdu
Byla chladná
Třpytící se mramor
Na rozcestí
Máš štěstí
Každého jednou
navštíví
Autor El Fantasto, 28.03.2015
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Azazen, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí