Hledám...

Hledám...

Anotace: Někdo někomu prostřednictvím někoho...

Hledám,to co není....
hledám ve svém snění...
Hledám,kde jsi ty
a tvoje úlety...

Hledám,to co není...
hledám porozumění...
Hledám nadsázku,
ve které jsi mi sliboval lásku...

Hledám,to co není...
hledám pomyšlení...
Hledám krásná slova,
která již nechceš použít znova...

Hledám,to co není...
hledám vysvobození...
Hledám kousek z nebe,
kde jsem ztratila tebe...

Autor bapla, 29.03.2015
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, zlutasekk
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo hledá, najde. Kdo nehledá, bude nalezen.

29.03.2015 23:29:31 | Adramelech

Důležité je,neztratit se sám sobě... :D

30.03.2015 00:32:55 | bapla

Krasne...

29.03.2015 10:38:06 | zlutasekk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí