V průsečíku našich citů

V průsečíku našich citů

Anotace: ..................

v průsečíku
našich citů
kde plamen vášně
kdysi vstal
tam já denně
chci se vracet
bych lásku
nikdy nezmeškal

 

z plných plic
ten oheň dmýchat
neb zima
krouží opodál
a nedovolit
nikdy mrazu
aby ten žár
spolykal

 

vždyť na světě
nic horší není
než osamělý
v ledu stát
tak s pokorou
a odhodláním
budu denně
přikládat

Autor James Libustka, 31.03.2015
Přečteno 416x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, El Fantasto
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása. úplně mě to uchvátilo. Dávám tip :)

31.03.2015 13:22:56 | El Fantasto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí