Vzpomínka na touhu

Vzpomínka na touhu

Anotace: Jak nás ovlivňují sny...

Jsi jako šelma, co škrábe mě po těle,

dech zrychlí se, oči přivřené. 

 

Vzpomínka na lásku, na touhu, na vášeň...

Ve mě je, ač měsíc nevyšel.

 

Rychlý tvůj dech,

hlučný můj vzdech,

v paměti chovám,

stačí slovo, zas se Ti oddám.

 

V Tvém oceánu věčnosti chci zase plout,

být vyčerpána a nemoci se ni hnout.

 

Už vískáš mě ve vlasech, konec je aktu,

ukážeš prstem, "teď třeba zas tu"!

Autor loverose91, 31.03.2015
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí