léto dvacet deset

léto dvacet deset

Anotace: -_-

Zvuky toho léta,
slýchávám dodnes.
Ona kráska byla ta,
kterou čas mi odnes.
a já miloval

Střepy té letní hudby,
blýskají se stále.
však s vlasy odrostly ty doby,
kdy tiskly jsme se v sále.
a já miloval

Byl to starý Vyšehrad,
slunné letní úterý.
Tam jsem ji potkal a měl ji rád,
však nesmělý a plachý. ...

ale miloval!...


this is the end
Autor Peaceter, 01.04.2015
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Smile-and-Fire
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí