Od-danost

Od-danost

Anotace: Hlásíš se ke mně, i když jsem vrah, vrah iluzí a laciný pravd. Hlásíš se ke mně, i...

Hlásíš se ke mně, i když jsem vrah,
vrah iluzí a laciný pravd.
Hlásíš se ke mně, i když jsem socha,
Socha, která poslouchá a nemá sil do života.

Jsi slepeckou holí prožití,
já Labrador, kterého lidi šlechtí.
Spolu podpíráme starého pána,
pána slepého, které brzdí rána.

Hlásám pravdu, poslechneš a pomáháš šířit,
jak apoštolové, s kterými se nechci křížit.
Hlásím-li lži a pomluvy,
jsi jediná, kdo mi domluví.

Hlásíš se ke mně, i když jsem kat,
kat, který musí svoji práci udělat.
Kat, který musím poslechnout příkaz
a nevadí, že musíš u té práce vykat.

Jsme množinou, jejíž průnik je přátelství a láska,
zbytek pouze pomluvy a fraška.
Průnik je stejně velký, jak sjednocení množin
a proto kolem tebe pouze kroužím.

Hlásíš se ke mě, ačkoli jsem jeden z tisíce,
to lichotí mi velice.
I když normální a normálnost není,
přeji šťastnou noc a krásně snění.
Autor Luxkas, 01.04.2015
Přečteno 605x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zřejmě správná ženská. Patrně v tobě vidí víc, než ty sám v sobě. Veselý apríl. :O)

01.04.2015 11:02:15 | Tichá meluzína

Děkuji :)

01.04.2015 11:09:49 | Luxkas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí