Tiše vzpomínám..tentokrát na zimu

Tiše vzpomínám..tentokrát na zimu

Anotace: ...

Stojíme před vchodem a poletuje sníh,
oba s tou myšlenkou,zda to není hřích.
Když se tak držíme, zahříváme si dlaně,
v očích dva plamínky,a já jsem šťastná za ně.

Před vchodem stojím a vločky mi do tváře
vrývají vzpomínky na bílé polštáře.
Jak jsme se brodili,padali ve sněhu,
vzpomínám na Tebe, na lásku,na něhu.
Autor Andík, 02.02.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzpomínky nezmizí,
jsou pořád s námi,
i když jsme s jinými,
i když jsme sami.

27.02.2007 19:50:00 | grázlík

básnička pěkná, nu ale ten konec strhující, krása...

03.02.2007 00:58:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí