Královna Nevěra

Královna Nevěra

Anotace: Po dlouhé době nějaký ten text. Nevěra jako součást lásky.


Hněv s vášní se ve mne proplétá,
křižovatky plné lidí a osudů,
od brzkého jara až do léta,
s věrností přátelit se nebudu.

 

A tak přichází další neděle,
noci trávené na internátech,
vzrušení kupí se v mohutné závěje,
a nahá těla leží na ostnatých drátech.

 

Tohle je naše divadelní scéna,
představení bez scénářů,
čelíme zasedání vlastního pléna,
a dostal jsem průkazku do klubu lhářů.

 

Ty, tvé pohledy, tvé polibky,
já nic, já za nic nemohu,
sláva!

 

Je jen otázkou času,
kdy svědomí dovolá se práva.

.

Autor JR, 02.04.2015
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: Dis-Con-Nect-Ted, gabkin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

průkazka do klubu lhářů ..... kouzelný obrat

02.04.2015 12:54:08 | gabkin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí