musel jsem

musel jsem

Anotace: s bohem

musel jsem odejít
musel jsem přestat žít
musel jsem chtít
musel jsem umřít
musel jsem nebýt
musel jsem tohle zažít
musel jsem
protože jsem tě miloval
musel jsem protože jsem tě trápil
musel jsem protože jsem to zkazil
musel jsem jsem debil
tímhle se loučím
tady končím
já skočím
a ty tu buď
opovaž se za mnou přijít
opovaž se umřít
jen chtěj žít
s bohem lásko
miluji tě
Autor Mirusek, 02.02.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

dotkla se mě...je tam nádherná a smutná myšlenka

03.02.2007 11:48:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí