Bych si přála...

Bych si přála...

Anotace: Když venku svítí sluníčko a ve vašem nitru se rozpoutala bouře plná citů...

Jako když kámen na hrudi mám,
a brečet se mi pořád chce,
když přes slzy se zadívám
do splněného přáni
přece jen

přece jen vím,že láska bolí..
a necítím se zmatená
přece vím,že srdce kolikrát
v listech vlčích máků usíná..
umírá..

vím,že jaro přijde a že zima zažehne mi melancholie stav
vím,že láska přijde
pro slzy nevidím,a nejde mi psát..

vím
..vlastně nevím
nevím nic a jsem tolik zmatená
když na horách padá sníh a slyšet je ´jich ozvěna

když strnule se dívám před sebe
a chtít zapomenout bych si přála tenhle svět

kdyz strnule se dívám před sebe,
v duchu přání umět zmocnit hned

bych si přála

bych si přála
Autor Airen, 08.04.2015
Přečteno 289x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí