Chaos

Chaos

Anotace: Psáno chaosem v duši.

Anděl v myšlenkách ztracen,

démon na světle neukojený.

 

Krása okamžiku,

z nouze zadupána.

Po jemnosti zničena touha

a z lásky chtíč krásný ubit.

 

Duše chaosem myšlenek zmatena,

ztracena v krutostech krásných tužeb.

V kole chtíče zaseknuta,

myšlenkami posledního polibku poskvrněna.

 

Zbytečná bomba vzteku,

v hlavě tiše odtikává.

Tik tak, tik tak,

chtíč ručičku k výbuchu posouvá.

 

Něžný v myšlenkách uvědoměn,

krutý stále ve světle toužebný.

 

Vůle silná ohněm vzplála,

kov snahy do vůle lit.

 

Bude anděl v myšlenkách nalezen

a démon spolu se světlem ukojen?

Autor Riakel Saitten, 08.04.2015
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: JSJ, Stepbystep, enigman, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano...

09.04.2015 10:54:02 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí