Obraz

Obraz

Anotace: Jedna ze starší tvorby.

Když se oheň stane větrem z větru vodou a pak ledem.
Dopadne list na klidný obraz na zamrzlé hladině.
Nic se nestane.
Obraz se nezčeří, ani když jich dopadnou tisíce.
Leží tam jako malé lodě, které chtějí plout.
Už ale není kam.
Nakonec jich spadne příliš mnoho a obraz v ledu zmizí.
Zmizí navždy…
Autor Genju, 08.04.2015
Přečteno 357x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí