Cesta

Cesta

Anotace: noční úzkost...

Tou cestou, co chodil jsi domů sem ke mě, 

jednou snad třeba půjdeš zas,

a třeba budeš zas hladit mě jemně, 

uslyším Tvého srdce hlas.

 

Každá má část jen po Tobě touží,

nikdy to nepřestane,

třeba zas jednou si Tě vyslouží,

a srdce Tvé roztaje.

 

Je to jen sen, co se mi zdává,

za bezesné noci.

Tak jako voda, co teče, ta dravá,

po suchém měsíci.

 

Dnes spát se mi nechce, u okna stojím

a zase vyhlížím Tě.

Tu cestu zapomněls, trochu se bojím,

stejně dál MILUJI TĚ!

Autor loverose91, 09.04.2015
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: Stepbystep
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí