Sbohem Andělským tvářím

Sbohem Andělským tvářím

Anotace: Ze sbírky: "Andělské tváře" - Závěrečná báseň - Celá sbírka mapuje můj příběh s Andělskými tvářemi, jež mnohdy převrátily můj život naruby, aniž by si toho povšimly. Bylo třeba udělat za nimi tlustou čáru, bylo již potřeba uzavřít tuto kapitolu.

Sbírka: Andělské tváře

Sbohem Andělským tvářím

 

 

Do přístavu nových zítřků doplul parník Hope,

tak vcházím na půdu země Začátku.

S posledním krokem, nechám vše za sebou

a vydám se tak na svou novou pouť.

 

Cestou po širém moři,

připravoval jsem se na těžké loučení

s tvářemi Andělů,

pro něž moje srdce hoří.

 

Dávám Sbohem Vám,

Moniko,

Petro,

Štěpánko,

moji Andělé v ďáblovo rouchu.

-

Sbohem a hezký život přeji Vám,

já musím jít už dál.

 

S prvním krokem

nechávám vše za sebou

a jdu vpřed

s hlavou vztyčenou.

 

 

 

Autor Miro Sparkus, 10.04.2015
Přečteno 460x
Tipy 2
Poslední tipující: MARKO, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí