Konstanta

Konstanta

Anotace: pro mou jedinou

Čas tak rychle letí
a my s ním
pořád spolu ruku v ruce
ať je léto
ať padá sníh.

Sami jsme nic
a spolu
jsme jeden:
jedno tělo
jedna duše
dvě lidské bytosti
které milují se.

Přátelství,láska a věrnost
to je moje ctnost
to ti můžu dát
vím že s tebou nemusím
se bát.

V dobrém i ve zlém
pořád já a ty
budem jedni
stále setrvačník
mojí planety ...Ty

Dal jsem ti slib
udělal jsem spoustu chyb
ale pořád jsi můj supertip
a já nenechám si tě vzít.

Ať země hoří
ať vše se proti mne vzbouří
vím
že ty vždy zůstaneš.

Ať muž se s mužem žení
ať co bylo dřív už není
ty jsi to co se nikdy nezmění.


Ty jsi já
a já jsem ty
už na věky.
Autor lukassnajdr, 11.04.2015
Přečteno 308x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí